Kaaaaaallt brrrrrr, men allt rullar på!!!

Hua vad kallt det är nu men som vanligt ska allt ändå göras :-)

 Lilla Mellito som då har varit lite odiognostiserad hittade jag felet med efter ca 1 min på ridbanan.... Grav sadeltvång, men han är inte galen iaf;-)

Dom små underbara b-ponnyerna Brittney och Shakira som är här på inridning funkar bara fint allt har gått med stora steg framåt och med Brittney som endast haft träns på sig 1-2 ggr har jag nu suttit på:-)

har även en jätte fin fux på ingående från en fam i södra Sverige som letar ett BRA hem till sin älskade häst och det ska vi jobba på så fort han kommer hit till Hälsingland:-)

Passoa bättre och sårat har nu läkt i hop men han kommer få ta det lilla lugna nån v till inan vi sätter igång, han behöver ändå sin lilla vila;-)

Nobbe är under träning för han hade ju sin vila under våren sommaren så bara kööööra på;-)

Här kommer en bild på brittney och mig

Kram//Johanna


En hel hög med nya hästar!!!

Ja då har vi en hel del nya hästar i stallet:-)

Mellito är en skimmel som jag köpt in och ska rida in nu i  vinter, han är sutten på men har blivit lite rädd, han kommer bli mitt sötaste projekt 2011-2012 och planen är att utb han lite så han kan gå lb 2012:-)

Två b-ponnyer har anlänt till gården för inridning och inridning är ju igentligen inget jag tycker är super roligt och finns så många jätte duktiga på det men jag är ju en liten människa så passade ju bra då:-) och jag har ju några inridningar i ryggsäcken. Jag är ju den som lägger upp inridning med mycket tolleransträning och långt grundarbete då brukar själva uppsittningarna aldrig vara ett problem men man ska aldrig säga aldrig med levande ting;-)

Louice Turbo har åkt till ny matte och Elle å Eva har också åkt till sina nya hem, vi saknar dom lite såklart men det är ju nya bra hem vi vill ha till hästarna så klart att vi är glada också:-)

Här kommer bild på Mellito.

 Min kära vän Marianne får också vara med på ett hörs:-)

Kram//Johanna

Elle & Eva sålda efter 8 dagar till ett underbart hem i Hassela!!!

Ja då är våra charmtroll Elle & Eva sålda efter bara 8 dagar & jag vill verkligen inte skryta med " bara 8 dagar" utan vi har verkligen satt ett bra pris på dessa två och valt ut det vi tycker är det bästa hemet. Åååå det är ett toppen hem!!! Dessutom kommer dom att få bo tillsammans och när Madelene ringde mig så blev jag utom mig av lycka då dom ville titta på båda hästarna... Så nu får dom fortsätta tillsammans:-)

Allt rullar på här i Skog och en häst till har jag lovat att hjälpa till att sälja, jag tycker att det är underbart roligt att få hitta nya hem till hästar men jag vill inte att det ska säljas på löpande band utan man får verkligen vara noga med att välja hem åt våra fantastiska vänner. Nu har vi haft turen och hittat toppen hem snabbt åt de sista hästarna vi hjälpt till med och det är jag MYCKET glad över.Den största anledningen till det tror jag är att vi är ju (inte för att skryta det heller) ÄRLIGA  och tyvärr finns det allt för många oärliga som säljer hästar... Jag blir ledsen bara jag tänker på det för vem får lida jo.... HÄSTEN!


kram//Johanna

 Elle å Eva


RSS 2.0