Nya hästar i stallet!!!

Ja då va det två nya hästar i stallet, Thio & Don Benito. Båda hästarna är från Tyskland & Don Benito ska jag leverera på lördag då han redan är såld.

 Jag sålde en häst till  familjen Zättlin i Lindefallet också " Abigale" En stor snygg dam i väldigt snäll förpackning.

I morgon ska jag hälsa på Jennie & Ford.  Ford är en häst jag sålde till jennie för ca 6 v sen & allt har verkligen bara gått fint för dom två & det är ju så man vill att det ska vara när man säljer hästar.
 
Gjorde ett studie besök hos Stephanie Lusth också hon köpte ett 4 årigt sto, ett ekipage  som iframtiden kommer att träna fälttävlan, även den hästen är en otroligt trevlig individ.
Jag kan med stollthet säga att det har verkligen bara kommit sååå trevliga hästar hit till stallet!

Nu närmar sig julen med stormsteg & vi börjar få så mycket julstämmning här i huset. Har handlat klappar till våran ögonsten Tim & jag vet att han kommer att bli såååå glad hihihi.

Ska upp kl 05,00 i morgon så det är väl dax nu!


Natti natti!              

 Don Benito                                         Thio


Kommer fler bättre bilder på dom båda.

Wonder Boy hoppar som en gud!!!

I dag har det som vanligt varit full rulle! Passoa var suuper pigg och Dutshen ( power Boy) har löshoppat, men vilken kille å hoppa ojojoj! han hade nog gjort det förut han hihihi!

Stallet tog flera timmar i dag eftersom lilla fölen å mamma Silje står inne så va massor att ta ut , men även Pluto hade dyngat som en elefant. Otroligt med tanke på att vi släpper ut så tidigt & tar in sent på kvällen hihihi.

Ia träning på fredag, ska bli sååå roligt! Kommer skriva mer om hur det gick såklart!

15 minus ute brrr inte direkt mysigt men underlaget är bättre nu än igår för då hade Passoa så hemska styltor så vi va riktigt nära att gå omkull, två ggr tom ! Urk !

Nää nu ska jag lägga mig i tid ikväll natti natti!

  Johanna & Pluto

Förkylningen börjar lägga sig nu!!!

Äntligen börjar min ihållande förkylning lägga sig puuuh.
Det har varit både tufft & jobbigt att få ihop dagarna nu när man varit sjuk men det är bara att jobba på hihihi!!!

Tänk att Tinas Silje fölade nu mitt i kalla vintern, det va ju inte direkt planerat hahahahaha. Han är så söt denna hingstföl.

Nä jag ska verkligen försöka skärpa mig nu med att skriva oftare men det är ju såååå mycket annat viktigt som tyvärr måste gå före.

Jaja natti natti

 Silje´s Dragon fly

Bara några timmar gammal

RSS 2.0