Fixar dag!!!

I dag har jag fixat med en massa ärenden puuuh, skönt när det är gjort hahahah.
Har bla varit i Färila & fotat Tim, kommer bli sååå söta bilder!
Kristin red Passoa på fm så jag hann göra alla mina jobbia ärenden & det va ju tur för annars hade jag varit klar nu i bästa fall hahahahahaha, iof är jag ju aldrig klar tidigare ändå så vad hade det spelat för roll?

Myste lite med Passoa i boxen nu innan jag gick in & han är verkligen en underbart go häst!


  Här får Matte en rejäl puss av Passoa!


natti natti!

visat häst för försäljning!!!

I dag har jag & Tim varit i Sätttjära & visat Anette Larssons häst Prinsen inför försäljning. Andra ggn jag red honom nu & det är en riktigt trevlig häst. Väldigt stark i Galoppen & lätt för att samla sig.

Olle min älska sambo fyller år i dag så jag & Tim har grattat han ordentligt ikväll, han håller för fullt på med våran utbyggnation så man får passa på att rå om han när han inte bygger hihihihih.

Leka leka leka ja det får man göra med gull ungen Tim mest hela tiden hihihi inte länge till nu innan han går, SÖÖÖTIS!!!!!




Tidig kväll i kväll jippie!

Natti natti

Klass 1 föl!!! Skogssköna Toscana!!!

Är tvungen att skriva det en gång till  KLASS 1 FÖL HAHAHHAHAHAHAHAH.


Natti natti                   


Fölmönstring i Bollnäs!!!

Ja då hade man avklarat sin första fölbedömning då hihihihi, det gick verkligen bra & jag är mycket nöjd! 9 på typen & med dommarens ord " tyvärr va hon inte så engagerad i skritten & traven idag" så är jag tooook nöjd!  för precis så va det! Hon visade verkligen inte sina fina gångarter tyvärr. Förstår Toscana då hon spände till lite när hon kom in i ridhuset, för har man aldrig varit inne i ett ridhus el sett en publik el massor av plastband i granna färger ja då får man faktisk bli lite spänd hahahahah. Klass 1 föl blev hon iaf & det är jag super nöjd med!!! Blir verkligen med sorg i hjärtat jag säljer denna fölunge snyft, men så är det. Hon kommer ändå bli för hög för mig intalar jag mig.
Super goa & snälla Emma Larsson följde med & hjälpte mig att visa prinsessorna, en bunt röda rosor till henne! Alltid roligt med trevligt sällskap också förstårs hahahah.

Nää just kommit in från stallet, har ridit Passoa så nu är det hopp i säng

Natti natti

 Världens finaste Toscana!!! Puss!

Målar galler puuuh!!!

I två nätter har jag & Emma mattsson målat galler puuh tur att Emma Larssom kom & hjälpte oss igår på dan för attans vad jobbigt det är! Men snyggt blir det herregud det är ett nytt stall ju.

på söndag är det fölvisning, det ska bli otroligt spännande & roligt. Man hoppas ju alltid på bra poäng men det får väl gå som det går såklart hihihihihi.

Här kommer några bilder från tävlingen i Jättendal.
Nu ska jag ut & fortsätta måla.

              


     Jag har verkligen världens underbaraste häst!!!

1 års kalas!!!

Hipp hipp hura för Tim!!!

15/8 07, ett år sen våran älskling föddes på BB i Hudiksvall, å jisses vad fort det har gått hahahaha. Stor kalas i torsdag &fredags med massor av släkt & vänner. Massor av smörgåstårta, gräddtårta, kakor mm smaskade vi alla på. Tim fick en hel drös med roliga & fina precenter ( Tack alla!!! ) Efter ett sånt storkalas va hela familjen så trötta & nöjada hahahaha men det va verkligen ett lyckat kalas!


GRATTIS ÄLSKLING!!!!//PUSS / MAMMA & PAPPA!


                                            
                                             

                                              

PUSS,PUSS!!!

2:a i Gnarp!!!

Ja då fick vi en blå rosett i helgen, gud vad skönt & roligt!!! Passoa hittade på lite olika hyss under programet hahahah & han tvär nitade & kastade sig för sin egen spegelbild, ändå fick vi en andra placering i avd B
I LA:4 var han jätte trött & dog ut helt, jag kämpade oss igenom programet, red fel engång & jag gjorde stooora missar. Men vad gör väl det , han va jätte fin på framridningen så jag är kanooon nöjd ändå! Det blev en lång dag för oss båda så herre gud vad jag är nöjd med att han orkade jobba så mycket ändå.

Att det är en konst att rida program är ju inte direkt någon nyhet & deftersom jag tyvärr har missat mycket tävlingserfarenhet  så märks det ju när man rider mot dom som tävlat massor, men det tar jag igen nu hehehe.



Tack mina tränare för all hjälp, äntligen betalar sig allt slit!



Försäljningshästar snart!!!

Snart kommer jag få in mina första försäljningshästar & det ska verkligen bli otroligt roligt! Det bästa är att det kommer verkligen hit kvallitetshästar som alla har exp röntgen & ligger över 100,000 krs klassen. Ska verkligen bli roligt att sätta igång  med det jag alltid drömt om! Jag har verkligen bra tränare & bra människor runtomkring mig också som hjälper mig att nå min dröm & såklart världens bästa familj!!!!!
Jag kommer att sätta ut annonser & uppdatera allt på hemsidan såklart så där kan man se vad som händer här på Skogssjöhästgård.

Nä nu har jag skrivit nog för ikväll & hoppas att jag hinner skriva oftare framöver, hm knappast troligt hahahah!


Natti natti!!!

Ny målat i stallet!!!

Nu är det ny målat i stallet, lite kvar att göra iof men snart är det klart iiiiii det blir så fint!!!
Emma M & jag har målat två sena kvällar nu & igår fick vi hjälp av grann tjejen Anna, sååå otroligt snällt av dom båda att hjälpa mig! Innan målningen följde Anna med mig på en ridtur i skogen, jag på Passoa & Anna på Gulliver.

Snart har jag ett totalrenoverat stall också hihihi!


3:a i Jättendal!!!

I söndags va jag, Passoa & Åsa Bergström i Jättendal på Tävling! dagen började riktigt dåligt då Passoa var på riktigt dåligt humör & jäklades i stortsett med allt!!! Väl på plats så var han spänd & iriterad så  framridningen känndes inte alls bra. Även då allt gått emot oss kammade vi hem en tredje placering Hälsingecuppen avd B & hamnade under placering i individuella avd A, det var dock med rätt dåliga procent men vad gör ju det när man får en rosett hihihihi. I LA:4 va Passoa på bättre humör men taggad till tusen, Jag hade lärt mig fel program så på ca 40 min var jag tvungen att plugga in det rätta. Började med att rida fel såklart hahahaha inte nog med det så flög  sadelpaddarna av & över hela ridbanan  så tyvärr blev det en massa miss förstånd & tekniska fel men jag är jätte nöjd ändå, det va ju faktiskt våran första LA:4 start någonsin!Alltid lika roligt att rida Passoa


Jag är så otroligt nöjd med min tävling häst Passoa, han gör tävling & träning till en fröjd! Puss på dig killen!!!


Åsa träning!!! Hoppning för Hanna Krutzén!!!

I tisdags va det Åsa träning & det gick bara fint! Tränade på LA:4 eftersom jag ska tävla nu på söndag.
Hoppade Maria Wembergs Gulliver i går för Hanna Krutzén & det gick jätte bra!!! Ganska roligt att hoppa men det är ju ingenting motför DRESSYR såklart!!!!!
I dag har jag städat utanför stallet & det blev sååå fint sååå, riktigt nöjd hihihihihi, när jag ändå va på G så storstädade jag inne i vårat hus också.
Har även jobbat på DKRS i dag även det gick finemang, härligt när det flyter på, hoppas det kan fortsätta göra det på söndag på tävlingen iii skulle vara roligt om det gick bra då.

Nepp nu är det natti natti, ska upp 06,00 i möra såklart.


Tömkörning!

I dag har det regnat om inte än mera!

Tim & jag har varit i Hudiksvall & gjort ärenden, vi hade sååå mysigt!!! Letade en dressyr gjord då min olyckligt gick sönder när Mattias spände sadelgjorden hahahaha, det va en kass gjord. Men icke sa nicke inte en enda dressyr gjord med resår i heeela Hudiksvall så då handlade vi massa annat onödigt istället. Bla massa leksaker till min älskade Tim hihihihi.

Till kvällen tömkörde jag Passoa & han gick kanon bra! Igår red Emma Larsson & jag på ridskola i Delsbo även då gick min ädla springare suveränt hehehehehe!

I morgon är det Åsa träning & jag längtar verkligen, hoppas på bra väder också.

Nix pix nu är det lägg dax!                                                                                                              Alltid lika roligt att rida Passoa



Städdag i stallet!

Måste ju bara lägga in & berätta hur tacksam jag är för all hjälp med storstädningen i stallet!!!! En heldag slets det, svetten rann & vi var verkligen hungriga när grillmaten sen på kvällen stod på bordet!

Tusen tack för hjälpen tjejer!!!!! 

                                                                                              TIM VÄRLDENS UNDERBARASTE KILLE!!!
                                                                                               VAD VORE LIVET UTAN SINA BARN!!!!
                                                                                                GANSKA MENINGSLÖST HAR MAN INSETT!

Mattias träning!

Ååå vad otroligt mycket Mattias Jansson träningen gav mig! Massor av bra tipps & råd! Roligt också att man får höra att man tänk rätt & tränat på rätt saker hihihii!! Mattias är en otroligt skicklig ryttare & en suverän tränare!!! (Det är ju Åsa Enqvist också såklart, KANOON!) Känns så otroligt bra att man har två tränare som har samma riktlinje! Då kan det bara inte bli fel!!

Ikväll åkte hästarna in! Spöregn är ju ett milt uttryck brr!!

Puss kalas! Johanna & Passoa   Nu ser jag & Passoa fram emot tävlingarna framöver!!!

Natti natti!

RSS 2.0