Lång uteritt ¨på 2,5 tim!!!

Å vad härligt att äntligen komma ut på en lång tur. Emma Mattsson & Emma Larsson i stallet skulle ut så då hakade jag & Passoa på. När  vikommit en bra bit så höll frusna jag på att frysa sönder, så Pia Dahlkvist räddare i nöden fick låna ut lite kläder hihihihi. Ja så kan det gå=)

Hagarna börjar så smått bli klara & det känns jätte bra att få nytt.
Ia träningen gick sådär men så är det ibland, Passoa var nervo efter att dom kört släde med en fjording runt runt på stallet, & vi tog rejält tag i hans skänkelvikning till höger. Som så ofta krånglar ofta ryttaren till det lite mer än man behöver & såklart även jag hahahahahah men det var en nyttig lektion även om jag kännde mig som en ren nybörjare.
Nää kommer inte på något mer roligt, ska upp 05.30 så nu är det väl dax

natti natti Wonder Boy i egen hög persson=)

Kallt som attan!!!

Jaaa fy sjutton vad kallt det är urk! Jag & Passoa åkte ner på ridhuset idag eftersom det fortfarande är svinkallt. Det gick sååå bra!! han kan verkligen vara en riktig pärla den killen hihihihihihihi. Ojojoj vad med trevliga hästar jag kommer få hem nu men även sålt många direkt till nya ägarna utan att hästen mellan landat här hos mig=)
Nepp skriver mer i morgon efter Ia träningen.

Natti nattiSnyggingen Passoa!

Tim är mycket bättre nu iaf sååå skönt. 

Jajjemen!!!

Å vad roligt det var nyss när Linda ringde mig. Hjälpte henne med lite tipps då jag var & tittade & provred hennes ponny jag hjälper dom att sälja=) Mina tipps hade gett kanon resultat , det är så roligt att hjälpa andra hihihihi.

Ååå just ja nytt som hänt i stallet: Emma Mattsson & Ella har ju flyttat tillbaka, sååå roligt hoppas ni trvs hos oss igen=) Vi är jätte glada att ni är här.

Blev lite lätt sent ikväll då ridhuset va bokat till 22.30 så Passoa fick ta vilodag, i  morgon ska vi ut på tur i skogen lill killen å jag=)

Näää natti natti

Tim förkyld igen!!!

Urk vad jobbigt det är när ens barn är sjuka, man känner sig så hjälplös! Förkylning på förkylning det är inte klokt.
Har varit väldigt lungt med hästarna nu, löshoppning igår & ikväll ska jag ner på stallet & rida. Inte så lockande att rida ut ikväll i kylan.
Hm har hittat ännu ett avelssto som är dräktigt hm jaja vi får se hur det blir=)

kram e li kram Pussgurkan min!

Kall utritt med Karro!!!

Jissesvad kallt det va idag när jag & Karro va ute på en ute ritt idag. Som tur va sken solen så mitt i all kyla var man tvungen att njuta lite hihihihi. Trotts att tårna höll på att rammla av så va det en riktigt mysig  ridtur som gjorde oss full av insperation att stordtäda hela stallet.
På fredag är det Ia träning som jag verkligen ser fram emot, jag hoppas Passoa är på det bättre humöret då hihihi.

Otroligt ibland hinner man inte skriva på flera dagar & helt plötsligt hinner man två ggr på samma dag.

nää natti natti Snyggingen!!!

Full rulle!!!

Ja det är som vanligt full rulle här i Skog men det är hääärligt när det händer lite tycker vi alla.

Nytt som hänt: Schock kommer stanna här i stallet då Ida Halvarsson har köpt honom, jag önskar er all lycka & jag är så glad att han kan stanna i stallet.
För er som inte vet så fick jag Schock när han var 1,5 år gammal & hingst. Jag red in lilla killen som är Maxad D-ponny själv & har ridit honom i alla år förutom senaste 4 åren då han varit hos Marit Glans. Man hinner ju göra rätt mycket på alla år med tanke på att han fyller 17 år nu 12/2, så då förstår ni kanske varför jag är så glad att han kan vara kvar här i stallet=)
Tunalids ridklubb har köpt en till häst av mig som kom dit i torsdags, en stor söt kille på minst 170 cm i mkh.
Jag har köpt ett till avelssto som är från Holland såklart hahahaha, hon är så otroligt trevlig & fin med bra stam.

Oj jag har ju fyllt 30 år också hahahhaha glömde nästan det, ingen ångest som alla brukar få utan är verkligen bara nöjd med livet hihihihi. Grejjen är att jag lägger verkligen inte ner onödig tid att må dåligt över små saker när man mår hur bra som helst=)

 Nya avelsstoet.                        Tunalids nya valack

Har fixat till hemsidan lite också är ju några hästar man sålt nu. Säger det igen JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JOBB!



Nepp nu ska jag väcka mina små sömn tutor=)

RSS 2.0