rider i ur & skur!

Ja då har det gått några dagar & det har blivit ridning i både regn & åskväder men i dag va det alla tiders att rida ut i skogen!
Efter att ha badat i Dellen med Tim,  min syster Jannice & en av hennes söner Kevin , Emma Larsson & hennes son Olle så har vi fått massor av utslag brrr vad det kliar men det ska tydligen gå bort efter någon dag puuuh! Som tur är så klarade sig Tim från elendes kusarna!
I morgon är det träning för Åsa & det ser jag verkligen framemot, Passoa känns verkligen fin & det är snart tävling.
Äntligen klar i rätt bra tid så man kanske kan få några fler tim sömn hehehe. Ska dröma mig igenom lite dressyr program så dom sitter tills tävlingen.
Natti natti

Tim & Jag myser i soffan

Lite bilder på Mina hästar!

Toscana & Maja



Passoa

Maja


Nä nu är det lägg dax!


Hoppträning för Hanna Krutzén!

Hej hopp! Nu har det gått några dagar, har varit i Sthlm hos Jenny på lite semester, suuuper skönt! Men nu är man tillbaka i verkligheten igen. I dag va det träning för Hanna Krutzén & Kristin Stenberg red Passoa,det gick suveränt bra & dom hoppade en bana på 1m höjd! Inte illa pinkat för att vara dressyr häst! I helgen blir det Mattias Jansson träning & 10/8 samt 17/8 är det tävlingar, längtar verkligen! Om ca en månad kommer det in lite försäljningshästar här till stallet & det ser jag verkligen fram emot! Nix pix nu är det lägg dax!

Heldag i stallet.

Ja då har hovslagaren Anna-Karin varit här i stallet & gjort både Passoa & Maja fin. Passoa skötte sig alldeles utmärkt!!!!! Han var faktiskt duktigare än någonsin! Maja fick lite lugnanade då hon tycker det är riktigt läskigt med hovslagare.
veterinär Anna Bonevier var underdagen också här, hon vaccinerade Maja & Passoa sen gjorde hon 30 dagars ultra på maja. Men himmel vad häftigt det va att få se lilla fostret ojojoj! " det är en sprallig liten krabat det här" sa Anna & skrattade, " ja det är ju en hingst som sen ska bli min värsting dressyr valack" svarade jag & skrattade tillbaka , men Anna tror att det blir ett sto så nu har vi slagit vad om den saken hehehe.
Eftersom jag hade Tim med mig fick vi alla hjälpas åt att ta in & ut hästarna. Guld värt, tack för hjälpen!
Anna berättade att hennes sto Lussan hade fölat & att jag måsta åka förbi & titta på sötnosen, så det ska jag verkligen göra.
Passoa ska stå några dagar då han fått vaccin så då blir det lite vila i ridningen, tråkigt men så är det.
sist men inte minst så kommer Tinas sto hem till gården i dag, ska verkligen bli spännande att se henne!

Fullt i stallet eller rättare sagt över fullt i stallet fortfarande, SUPER ROLIGT!


Välkommen till min nya blogg!

Ja då har jag startat en blogg! Jag kommer att skriva i den så ofta jag kan då det är full rulle här på gården!

Det är en ofattbart härlig kännsla när allt flyter på & man hinner allt man ska på en dag, gudarna ska veta att det är inte lätt när man driver en hästgård & har småbarn! Men man får ju hela tiden tillbaka både av hästarna & sitt barn , därför orkar man fortsätta!  Ett galet hästintresse ligger väl också med i spelet!

 I dag har Passoa & jag gjort dressyr uppvisning på DKRS, roligt men varmt! Sedan var det hem & fixa med dom andra hästarna.

I morgon stiger man upp ca 06,30 som alla andra dagar i veckan, matar Tim först sen hästarna, hääärligt!                                                                        

                                                                                  Alltid lika roligt att rida Passoa        

                                                                                                         

RSS 2.0