Alla börjar komma i gång nu:-) !!!

Vilken vinter! Nu får det väl bli vår snart! Efter all kyla å all snö och (tyvärr så blir det svårt att träna på samma sätt som en mildare vinter) så börjar alla hästar inklusive mig själv som gått gravid och fått Milton bli i form. Tjaa jag har väl lite längre kvar än hästarna hahahah men jag har iaf kommit igång med ridningen riktigt ordentligt och tom börjat träna Dynamisk Kettlebell. Ojojojojoj vad Kettlebell är jobbigt weeeeiii;-)

Salgeno blir bara finare och finare och nu har vi bestämt årets mål, vi får se om vi tar oss hela vägen men vi ska göra det vi kan iaf, det handlar mycket om att inte pressa fram något heller för då blir det aldrig bra. Men i dagsläget går allt framåt och rullar på i de takt vi öskar:-)

Nej nu ska jag ta och storstäda vårat hus och sen ut till stallet med allt vad det innebär.'

Kram på er// Johanna

 Erica & Sallis värmer upp.

Promenad med lilla Hugo :-)

  

Hej! 

Erica heter jag.
Sitter uppe hos Johanna på skogssjöhästgård och har varit ute och pyssla om lilla Hugo lite, vi var ut på en promenad på banan och tog lite söta kort, han var hur duktig som helst märks inte ens att han inte var hanterad innan, skötte sig galant !
Nu återstår lite mockning och göra fint i stallet sen blir det en tur på super duktiga Salgeno på banan i den underbara solen och ta lite kort, han har börjat blivit så duktig ! :-)

RSS 2.0