Herre gud nu blev det vinter!!!

Ojojojojoj vi har fått massor av snö och haft ner till 29 grader kallt!!! Det har varit riktigt slitigt här på gården men hästarna har haft det bra iaf hihihihi, ibland skulle man vilja vara häst hahahahaha. Däremot har det inte blivit så mycket ridning såklart och from i fredags har hästarna jullov. 

Nu ska dom sista försäljningshästarna iväg då vi har dåliga möjligheter att träna. Vi har satt ner alla hästar 10.000kr så nu hoppas jag att det ringer underbara köpare så att våra ögonstenar kan instalera sig i sina nya hem innan tävlingssäsong 2010.

Vi har ju otroligt med besökare på hemsidan och jag känner mig otroligt glad över det hihihihi. Bla så har vi i snitt över 100 besökare/dygn iiiiihaaaaaa=)

Nepp nu måste jag ut och stöka i stallet.

Kram på er alla//Johanna 


Jul på skogssjöhästgård

Snart jul!!!

Hej alla hästälskare och vänner!!!

I dag har jag varit på sista omgången på en massage och stretching kurs, den har varit mycket givande men mycket att ta in med all anatomi, jag menar att man trodde man kunde mycket men tihii fick man då det va 100 år sen man satt med anatomi på häst hahahaha.
Måste också få berömma Yvonne Liljebrink (som hållt i kursen) jätte duktig och otroligt ödmjuk. Vill också säga att jag är stolt över att hon gått på det hon tror på och nu tom forskat i samarbete med Slu med "vinkeln" (tror den hette så). Jag rekomenderar verkligen Yvonne till alla som är intresserad av att lära sig mer om bla stretching mm, hon kan ju massor om mycket då hon är både intresserad och utbildad sjukgymnast på både människor och hästar. Hon masserar och  behandlar även hästar.
Nog om det=)
Allt rullar på här och för två veckor sedan flyttade Ellen, underbara Ellen, till en familj i Hudiksvall. Hon har det så bra och vi är jätte glada att det va just Mamma Johanna, dottern Etel och pappa hm? ja vad hetter han nu igen hihi, ja pappa Leif som hon hamnade hos. Lycka till med sötnosan!!!
Nepp nu ska jag jobba vidare, kram på er alla//Johanna Ellen


RSS 2.0