Till veckan åker det hästar!!!

I dag har vi varit flitiga, iof det är vi ju alltid hihihihi.

Underbart väder då graderna håller sig till det normala, mycket skönt tycker både häst och ryttare. Anja har tagit en premiär tur på Lollo, det var några år sen Anja red så Lollo var en perfekt häst att börja med=)

Jenny har storstädat foderrummet, det var en lyxstädning med bla torka lister, tummen upp!!!

Camilla har trimmat Ellis och hon gick som en klocka! Surprice har fått sig en liten frissering av Milla (som Tim kallar Camilla) Han åker ju på Måndag till sina nya ägare i Ockelbo.

feng åker på lördag, han kommer att vara ute på prov en månad.

Nepp nu ska jag ut å pyssla med Passoa.

Tjing Tjing//Johanna


Äntligen vardag!!!

Nu rullar allt på som vanligt, då det var underbart väder så han Johanna och Camilla rida alla hästarna. Jenny, Tina och Anja ordnade med stallet.
Vad skulle göra utan mina underbara vänner hihihi, allt blir så roligt när man är flera! tusen tack!

Ja som vanligt kan jag inte slita mig från datorn på kvällen skulle ha lagt mig för länge sen men icke. Skogssjöhästgård har ju numera en sida på Face book så jag itter och lägger ut lite bilder där.

Nä nu är det dax att sova ändå så

natti natti


  Flera riktigt härliga turer i dag.


Ella blev lite små förtjust i Maxen hihihi.


Lite blandad info från Skogssjöhästgård.

Äntligen har vädret blivit mildare! Från att ha varit minus 32 till att bli 1-2 minus, det är vi alla i stallet glada för, både 2 benta som 4 benta :)
Hästarna har haft lite jul & nyår vila, men nu är dom igång igen allihopa. Helgen har varit bra, haft provridningar & fått lite hjälp att rida några hästar, tack Hybo Johanna & Yasmine för det så vi kunde fixa lite stall sysslor =D 

Förra veckan var vi till Hagmyren & hämtade upp ett 17 årigt halvblods sto vid namn Lolita som är till försäljning. En jätte trevlig & snäll dam i både hantering & ridning :) När vi kom till stallet där hon stod så hade hon stått ensam nån timme utan några som helst problem, var hel cool när vi öppnade dörrarna, inte nå stressig alls :)  Det är så dom ska vara!
Nästa vecka så flyttar våran stilige herre Surprice till sin nya familj i Ockelbo :) Vi önskar dom all lycka med honom :)

Inte nog med att träningen med hästarna är igång så är våran egen träning igång också ;) Vi har börjat gå på GI & kör Pilates varje dag.. hihi vi ska vara i topp trim till sommaren... ;P

Nu blir det bara lugnt en stund innans vi ska gå & ta in hästarna & göra natt för dom:)

Ha det så bra så länge & njut av  "värmen" vi har nu :) Våran snygga

//Camilla Wrangfalk



Kallt kallt kallt!!!

Då graderna pendlat mellan 20-30 minus så känns allt bara kallt, måtte detta vända snart puuuh!!

Stallet rullar på men vi har dock haft svårt att rida med tanke på vädret, vi vill inte att hästarnas lungor ska utsättas för mer än dom behöver i dessa grader. Skritt turer har det blivit när det gått under 20 minus.

Jenny våran underbara praktikant har fått förlängd praktik här hoss oss å vi är mycket glada över det=), roligt att du vill vara här.

Anja, tusen tack för hjälpen i dag guld värt, hästarna tackar och bockar hihihihi. ( skumt det där blev )

Camilla , tomt utan dig ikväll, även om vi sitter vid varsin dator ganska tysta så, ja det va tomt=) Har ju dock Tequila istället hihihi.

Nepp nu ska jag mysa ner mig med min lilla älskling Tim

Natti natti

Här är några bilder från Anna som hade Gustav, han har nu flyttat från Anna och bor  hos sin ägare i Ystad. Vi hoppas på att få se bilder på den nya hästen du letar efter Anna.

Hej! Här kommer lite nya bilder från Gustav! :) Han mår jättebra, vi har varit lite slarviga med att åka till ridhuset nu när det har vart allt julstök osv, men nu ska vi ta tag i det igen och börja hårdträna för sommarsäsongen! :) Kram från oss    Gustav hos Anna.   Mystur i skogen på julaftons förmiddag! Så lungt och skönt, det var bara jag & Gustav ute!

                                                                                        Gustav på mystur med Anna.


RSS 2.0