Clinicen för Carsten Nihlén blev inställd!!!

Ja ännu en dag med fullt av jobb, men så är det när man bedriver en gård full med hästar. Solen har iaf visat sig i dag & det har bara varit varma vindar, det tackar man för hihihihi.

Tim har varit på strålande humör & gud vad jag har skrattat åt honom,han är en solstråle i mitt liv som lyser upp där han går, jag älskar min underbara son! I dag har han matat hästarna, när det var klart bar det av till traktorn, nu säger han traktor också=)

Allt är bra med hästarna, Maja ser spräng färdig ut hahahaha 12/5 har hon tid för fölning men jag har svårt att tro att hon går så långt.

Passoa är bara världens lugnaste & världens goaste! Carsten har gjort underverk med oss!!  Synd att träningen 25-26/4 blev inställd snyft! I slutet av Maj kommer han iaf så nu är det bara köra gärnet.

Här är en bild från i påsk när vi var ute på ön & grillade korv, han är ju bara för underbar våran Tim!


Nepp natti natti

Full rulle i Skog!!!

Helooo!!!

En späckfull dag med hästarna. Fm bestod av många tel samtal, många som har bokat provridningar. Sen var det stallet som låg på tur, mocka, fodra, sopa mm. Sist men inte minst rida som är det roligaste hihihihi. i dag red jag Dorre, vilken fin & trevlig häst dom har gett mig i uppdrag! Mjuka fina gångarter & bra utbildad. Dorre kan dock bli lite stark så den framtida ryttaren bör vara rätt stark. Trotts det så lyssnar han när man säger till honom. Ja jag kan bara säga att roligt kommer den framtida ryttaren ha med honom iaf.

Em: Hämtade Tim på dagis, gooooo ungen min! Full rulle som vanligt. I dag gjorde vi spagetti & köttfärssås vilket Tim fullkomligen skottade i sig ( ärvt mammas apptit hihihi ) Kl 19.30 välling, sen natti natti.

Hästarna släppte Tina in ( Tack Tina!!! ) Sen gick jag ut,  fodrade & nattade. 

Här kommer några bilder på Dorre & mig.

      

Nepp natti natti


Nya hästar i stallet!!!

Tjing Tjing!!!

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade men det har varit väldigt mycket nu här på gården hihihihi.
Påsken har varit underbar, vi har varit i stugan ute på våran ö. Mycket god påskmat & kölbulle mmmm.

Tim älskar att vara ute & det är nästan omöjligt att få han att gå in till kvällen hahahha.

Mycket har hänt på gården bla annat har vi ju haft Clinic för Carsten Nihlén & det var ju bara sååå bra!! Nu har Passoa & jag verkligen en god komunikation. carsten kommer 25-26 April igen.

Nya hästar på gården: Dorino från Frösö ridcenter & Musse som är en C-ponny på 132 cm imkh som kommer ifrån Holland. Båda ponnyerna är otroligt snälla & trevliga att hantera, trevligt utbildade & underbara individer.

Här kommer några bilder på dom små sötnosarna.

 Dorrino       Musse 




Här kommer lite bilder på några hästar jag sålt nyligen.

 Charlie Brown   Lanzelot     Roxy

 oh donna


Ja det var allt för i dag

Natti natti

RSS 2.0