Fler sålda hästar!!!

Ja då är Fabian såld, han åker till en urtrevlig ridskola i Umeå som har ett helt underbart koncept! De har endast hästarna i ngra år för att inte slita ut dom på något sätt. Vi vet ju alla hur leds en ridskolehäst kan bli. Jag säger inte att ridskolor är dåliga men det är ju inte alla som håller på ridskola varken fysiskt el psykiskt.
Jag kommer länka ridskolan under länkar på hemsidan för alla som vill titta in på denna underbara ridskola i Umeå.

På Torsdag åker Fabian.

 Fabian.

Det har varit otroligt roligt att jobbat med Fabian, han är en riktig gentleman.

Nu ska jag ut och titta till alla hästar sen blir det natti natti.

Kram//Johanna

Nya hästar in sålda ut!!!

Jaha ännu en dag, allt har flytit på mycket bra i dag och två hästar sålda. Alltid skönt när hästarna får nya hem för vi här på Skogssjöhästgård är ju ändå bara en liten mellan landning innan försäljningshästarna får nya hem.
En ny häst kommer även i veckan vad vi vet än så länge.

Nej nu har jag lagat mat och varit mamma sen världens sötaste Tim kom hem och nu väntar sista skiftet i stallet innan lägg dax.

 Tim och Blixten

Ha en trevlig kväll alla vänner//Johanna

I dag åker Stora Matrix hem till sin matte Anki!!!

Ja jag har ju inte updaterat så mycket på bloggen men vi har ett flertal hästar både till försäljning & tillridning varje månad & i dag ska stora Matrix åka hem till sin matte, hon längtar efter sin lilla kille nu efter en hel månad på Skogssjöhästgård.

Anledningen att jag skriver stora Matrix är för att den lilla skäcken på bilden är lilla Matrix, hm det blev rörigt hahaha. Det står med andra ord två svart/vita skäckar på gården, båda heter Matrix.


Nepp nu ska vi ut & jobba

//Johanna

skogssjöhästgård!!!

Gud vad roligt att flera hör av sig och berättar om sina hästar!!! Grattis till Jessica och Ciara, ni är så duktiga och fina!! Vi ser fram emot kvalitéts och du måste blogga och messa så vi kan följa er hihihihi!! All lycka till er!!


Det jobbas och fixas här på gården dygnet runt. Här kommer lite sommar bilder från också.

Johanna & Passoa

Emma & Ruzzel

 Tina Halvarsson & Silje


Kram på er alla

Ciara och jag på tävling

Hej!  Nu har Ciara och jag varit ute på våra första tävlingar:) Den första tävlingen gick vi felfritt och fick rosett, hon var jätteduktig och lugn trots den något hysteriska framhoppningen. Det hon tyckte var läskigast var rosetten de satte i sidostycket, men de ska hon väl vänja sig vid:) På den senaste tävlingen vi var på hade de en fotograf som tog bilder på oss! Där hade vi ett stopp på första hindret men sen gick det galant! Som ni ser så hoppar hon gärna lite högre än vad som behövs:) Nu har Ciara fått ett tidigt sommarlov så att hon hinner vila ordentligt innan kvalitén i höst. Massor med kramar från Jessica och stjärnan Ciara!
Hej!  Nu har Ciara och jag varit ute på våra första tävlingar:) På den första tävlingen gick vi felfritt och fick vår första rosett! Hon var jätteduktig och lugn trots den något hysteriska framhoppningen. Det hon tyckte var läskigast var rosetten de satte i sidostycket, men de ska hon väl vänja sig vid:)
På den senaste tävlingen vi var på hade de en fotograf som tog bilder på oss:) Där hade vi ett stopp på första hindret men sen gick det galant! Som ni ser så hoppar hon ibland lite högre än vad som behövs så det gäller att hänga med:)
Nu har Ciara fått ett tidigt sommarlov så att hon hinner vila ordentligt innan kvalitén i höst.
Massor med kramar från Jessica och stjärnan Ciara!

Nobbe är hos Bodil på spa hihihihi, med andra ord är han utlånad till världens bästa Bodil!!!

Ja då jag nu är gravid i 4:e månaden känns det hur bra som helst att Bodil lånar Nobbe, jag hoppas hon vill låna honom länge!!! Dom har gjort en massa saker sen han kom till Sthlm och Bodil har också gjort en blogg så gravida Johanna kan följa deras äventyr hihihihihi.  Här är bloggadressen http://bodilochnobbe.blogg.se/

Gravid ja det känns faktiskt jätte roligt & då jag inte mår dåligt känns det helt fantastiskt!!!!! Länkar här en länk när jag tränade el lekte lite byten med Passoa, på filmen gravid i 4:e mån http://www.youtube.com/watch?v=wNNV3hz9u8E

Måste blogga mer


Kram på er alla!!!  Johanna & Passoa


RSS 2.0