Tim förkyld!!!

Ojojojojoj vad Tim lilla älsklingen är förkyld! 40 graders feber så det blev inget dagis i dag, kommer det nog inte bli på hela veckan men som tur är har Anette hjälpt mig i stallet så det är bara ridningen kvar att fixa idag.

Ja då hoppas jag att det kommer två nya hästar i veckan, ska bli så roligt att få jobba med ett gäng till hihihihi.

Åsa träning i morgon ÄNTLIGEN träna igen det va ju ett tag sen nu men så är det när tid & pengar inte räcker till.

Nepp dax att göra lite nytta när Timmen sover. Jag har väl berättat att lilla gubben går sen två veckor hihihihi!

 Snygging!!!

Rida,rida,rida,rida,rida!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herre gud, jag har nog världens roligaste jobb! Visst är det jobbigt också men åååå vad det mesta är roligt!

Nu är Otilda (el Vikunia som hon faktiskt heter nu när jag forskat mig runt i Polen hahahaha )såld , Tilda som jag ändå kallar henne har tydligen en kanon stam, det är ju inte det viktigaste men vist är det roligt nu när man kan söka efter hennes härstamning. Jag har ju nämt att det inte är viktigt för mig med stam men att det tydligen är viktigt för många som ska köpa häst & när jag satte ut ny annons med stam på Tilda ( Vikunia) så ringde telefonen i ett!!!!!! Visst hade ganska många ringt innan också men när det var stam i annonsen så ringde det nog iaf tre ggr så många, hm jaja så är det!

Nu har vi en ny häst i stallet, Prince Nightcap! Ägs av Annette Larsson, Delsbo, men försäljningen kommer att gå igenom mig. Otoligt trevlig häst men han har vääääääldigt mycket nerver & bör ridas av en ryttare med snäll hand & tålamod. Prinsen som vi kallar han är riden på kandar & börjar göra byten riktigt bra.

Neee nu ska jag nog hoppa i säng, natti natti!!!

Prince Prinsen. Till salu.


Stallet i tipp topp snart !!!

Ja då har jag & Emma M målat klart allt i stallet, vi hade ju lite kvar men nu är det klart, puuuh vad skönt!!!
En riktig fixar dag va det idag men gud vad skönt när det är ordning & reda.
I morgon ska Tim knäppa kort på dagis med sina kamrater, inskolningen går verkligen toppen bra! När jag lämnat lille plutt där så ska jag hem & fixa med det dagliga, stallskötsel & ridning såklart.

Nää nu är det lägg dag!

Här är några bilder på mina vackra hästar, jag är en otroligt stollt hästägare!!!

Natti natti
Otilda   ToscanaPassoaMaja

Otilda!!!

Nu har ju nya hästen Otilda kommit till stallet här i Skog & jag säger då det "GUD VILKEN UNDERBAR HÄST"!!! Det blir verkligen med sorg i hjärtat för jag tycker så otroligt mycket om henne redan! men roligt att sälja en häst som verkligen har det mesta! Otilda är verkligen inte rädd för något, har hög ridbarhet, snäll i all hantering & en klippa att sko hon stog verkligen blixt stilla ute jag kunde släppa grimskaftet & hämta äpplen, Fyyyy vilken snäll & go häst!!!
Otilda är ju till salu men hade jag haft råd skulle jag nog behälla henne hihihihihhi.

 Sötnos!

Mattias träning i Gnarp!!!

Nu va det ett tag sen jag hade tid att skriva, mycket händer på gården just nu.
Mattias träningen i Gnarp gick super bra, alltid lika roligt att rida för Mattias, vi fick ut väldigt mycket även fast Passoa blev livrädd för den onda hemska högra spegeln i ridhuset hahahah. Passoa har alltid varit rädd för just den spegeln antagligen för att ca 10 m innan spegeln så ser spegelbilden riktigt förvrängd ut men när man kommer närmare så rättar den till sig. På tävlingen i Gnarp när vi kom 2:a så kastade han sig för den också. Jaja sånt händer roligt & mycket givande var träningen iaf. Det blev en sen kväll i Gnarp, vi red sist & skjutsade sen Mattias till Åsa så jag var väl klar i stallet strax innan 23,30.


Tjiing!


NY häst på gården!!!

Ja då har det kommit en ny häst på gården, Otilda heter hon & är 9 år gammal. I morgon ska jag göra premiär turen på banan & det ska bli så spännande! Otilda köpte jag igentligen mest för att jag inte ville att hon skulle behöva åka tillbaka till sitt hemland då hon har okänd härstamning,  vi fåniga hästmänniskor ratar tydligen dessa hästar hm!! Min Passoa har heller ingen stam å herregud vad liten betydelse det har för mig! Visst är det roligt att hitta hingstar & så när man ska avla men är det en trevlig häst som är bra utbildad så har det faktiskt ingen betydelse!



, 

Full rulle i stallet nu har helinackorderingarna börjat, Tim stormtrivs på dagis, storstädning inne i möra, ja det rullar på!

Matiasträning i morgon jippie!  Ska bli roligt som vanligt!

Natti natti!

RSS 2.0